SolarModules Kft.
      Kezdőlap|      Fűtési rendszer beszabályozása|      Hidrováltóról|      Fűtéskorszerűsítés|      Infra hőtérkép|      Kapcsolat|
Menü
A Solar Modules Kft.:

solarmodules.hu

Magyar Épületgépészek Szö- vetségének regisztrált tagja

 

solarmodules.hu

Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. regisztrált tagja


solarmodules.hu

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség regisztrált tagja


Solar Modules Kft. QR névjegye

Fotózza le és mentse el QR névjegyünket okostelefonjára!

A napenergiáról:

Solar Modules Kft. Calpak napkollektoros rendszerek, árak. Calpak napkollektor

Miért a napenergiát válasszam?

A napenergia hasznosítása végső soron a legjobb módszer lehet a gazdasági és társadalmi fejlődés fenntartására a környezet károsítása nélkül.

Az éghajlat-változással kapcsolatos aggodalmak, valamint a jövőbeni energiakészletek biztosításának szükséglete arra késztetnek, hogy az energialáncot folyamatosan szénmentesíteni kell XXI. századi fejlődésünk során.

A fosszilis energiahordozók által uralt világunkban ugyanis egyre több ember igényel hozzáférést az energiához, sőt a tiszta energiához. A naphőenergia rendszerek kiszolgálják ezt az igényt, és világszerte biztonságos, megbízható és tiszta formájú energiát nyújtanak.

A naphőenergiát használók a tiszta energia választásával hozzájárulnak a természet megmentéséhez és jelentős költségmegtakarítást érhetnek el napi energiafogyasztásukban, továbbá egyre kevésbé függenek az energiaszolgáltatójuktól.

A megújítható energia egyre nagyobb részt képvisel a világ energiakeresletéből. A megújítható energiaszolgáltatás ugyanakkor számos jelentős akadállyal néz szembe. Vajon miért? Mert a megújítható energiaszolgáltatás formái sok esetben még drágábbak és kevésbé versenyképesek, mint a hagyományos energiahordozók. Állami támogatásra van szükség a megújítható energiaszolgáltatás előtérbe helyezéséhez, de ez még nem elégséges.

Calpak részére a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy bebizonyítsa, miszerint a szolár termál energia felhasználása gazdaságos. Sőt, kifejleszthetőek olyan szolár rendszerek, melyek kiemelkedőek ár és minőség tekintetében, még a legkiélezettebb piaci és gazdasági körülmények között is.

(forrás: calpak.gr)

vissza az oldal tetejére >>>

tovább a napkollektorokhoz >>>

tovább a napelemekhez >>>

 

 

Solar Modules Kft. A "Megújuló épületgépész" Napkollektor Napelem Korszerű fűtés Épületgépészet

1063 Budapest, Szinyei Merse u. 10. +3620 771 4335 e-mail http://solarmodules.hu

 

 


Termékek-szolgáltatások ↓
Hőtérkép készítése ↓

solarmodules.hu

Napkollektorok ↓

solarmodules.hu

Napkollektor árnyékolás ↓

Árnyékoló ponyva ↓

solarmodules.hu

Ha tetszett, megosztható:

 

facebook.com/solarmodules

_________ . _________