SolarModules Kft.
      Kezdőlap|      Fűtési rendszer beszabályozása|      Hidrováltó - Hidrováltóról|      Fűtéskorszerűsítés|      Kapcsolat|
Menü
A Solar Modules Kft.:

solarmodules.hu

Magyar Épületgépészek Szö- vetségének regisztrált tagja

 

solarmodules.hu

Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. regisztrált tagja


solarmodules.hu

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség regisztrált tagja


Solar Modules Kft. QR névjegye

Fotózza le és mentse el QR névjegyünket okostelefonjára!

Korszerű fűtés:

Solar Modules Kft. korszerű fűtési renszerek, fűtéskorszerűsítés, napkollektor

Egy újonnan épített családi háznál többek közt a gépészet megtervezése is nagyon fontos. Sokan elhanyagolják és tévesen csak azt tartják szem előtt, hogy a fűtési szezon alatt valamitől legyenek melegek a radiátorok. Hogy ezt mennyi energiával tudják megtenni, az már csak az első gázszámlából derül ki. Ekkor már egy picit késő. Mindent meg lehet oldani, csak első nekifutásra kiépíteni egy gazdaságos és valóban hatékony, jól működő fűtési rendszert mindig olcsóbb, mint egy meglévőt átalakítani. Ugyanis a meglévő rendszer néhány elemétől általában meg kell szabadulni ahhoz, hogy korszerűbb, spórolósabb fűtést lehessen kialakítani.

Folyamat:

Ügyfelünk megkeresése után egy előre egyeztetett időpontban, helyszíni bejárást végzünk, vagy amennyiben a házikó még csak papíron létezik, elkérjük a terveket. A helyszínen, vagy telefonon átbeszéljük a Megrendelőnk igényeit, kívánságait. Minden esetben segítünk abban, hogy milyen rendszert érdemes kiépíteni, a kazántól a radiátorokon, fűtéscsöveken keresztül egészen a padló-, fal-, illetve a mennyezetfűtésig. Fontosnak tartjuk, hogy a munkálatokra fordított pénz, minden esetben fedezze azt az értéket, amit a Megrendelő a kiépített rendszertől kap.

A helyszínen, illetve a rajzokról begyűjtött adatok alapján elkezdődik a papírmunka. Precíz számítások alapján megrajzoljuk a kiépítendő rendszert. Elkezdjük beilleszteni az elengedhetetlenül szükséges elemeket, majd a megbeszélt határokon belül a lehető legtökéletesebbre finomítjuk az újonnan létrehozott fűtést. Elkészül egy vázlat, mely tartalmaz minden szükséges, illetve megengedett elemet. Mindezt oly módon, hogy az adott helyszínre van szabva. Nincs két egyforma ház, nincs két egyforma rendszer és nincs két egyforma Ügyfél. Más ház, más rendszer és mindig mások a kívánságok. De ez így van rendjén. Ezért vagyunk mi, hogy a végén minden házban, minden rendszer úgy működjön, ahogy azt a Megrendelőnk megálmodta.

Amikor már papíron „működik” a fűtési rendszer, elkészítjük a konkrét árajánlatot. Az árajánlatot személyesen, vagy e-mailben kézbesítjük. Ez megint a Megrendelő kívánsága szerint alakul. Fontosnak tartjuk, hogy az árajánlatban szereplő végösszeg, valóban végösszeg legyen. Nem fordulhat elő, hogy a Megrendelőnek a végelszámolásnál nagyobb összegről nyújtjuk be a számlát, mint ami a végleges árajánlatban szerepel. Természetesen a kivitelezés közben megváltozott igények a Megrendelő részéről, illetve a pluszban kért átalakítások (evés közben jön meg az étvágy) mind új megbeszélés tárgyát képezik. Ezekről minden esetben új ajánlat készül.

A végleges árajánlat kézbesítését, valamint a Megrendelő pozitív döntését követően megbeszéljük a kivitelezés időpontját. A munka megkezdését követően igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt és a legnagyobb körültekintéssel végezni és levonulni.

Előzetes árajánlatot itt kérhet. Vagy hívjon a 06-20/ 771-4335 telefonszámon.

 

vissza a lap tetejére >>>

tovább egy munka megtekintéséhez >>>

 

Solar Modules Kft. A "Megújuló épületgépész" Napkollektor Napelem Korszerű fűtés Épületgépészet

1063 Budapest, Szinyei Merse u. 10. +3620 771 4335 e-mail http://solarmodules.hu

 


Termékek-szolgáltatások ↓
Hőtérkép készítése ↓

solarmodules.hu

Napkollektorok ↓

solarmodules.hu

Napkollektor árnyékolás ↓

Árnyékoló ponyva ↓

solarmodules.hu

Ha tetszett, megosztható:

 

facebook.com/solarmodules

_________ . _________