SolarModules Kft.
      Kezdőlap|      Fűtési rendszer beszabályozása|      Hidrováltó - Hidrováltóról|      Fűtéskorszerűsítés|      Kapcsolat|
Menü
A Solar Modules Kft.:

solarmodules.hu

Magyar Épületgépészek Szö- vetségének regisztrált tagja

 

solarmodules.hu

Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. regisztrált tagja


solarmodules.hu

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség regisztrált tagja


Solar Modules Kft. QR névjegye

Fotózza le és mentse el QR névjegyünket okostelefonjára!

Fűtéskorszerűsítés:

Solar Modules Kft. Fűtéskorszerűsítés faelgázosító, pellet és kondenzációs kazánnal. Napkollektor

Elsődleges feladatunknak tekintjük az Ügyfeleink igényeinek, kívánságainak megvalósítását, illetve az igények, kívánságok megvalósítható formába öntését. Fontosnak tartjuk, hogy egy már kialakult, megszokott rendszer kezelését ne alakítsuk át oly módon, hogy az a napi rutint felborítsa. Ilyenkor a korszerűsített rendszert olyan vezérléssel látjuk el, ami tökéletesen kapcsolódik a meglévő kezelőfelülethez, szoba termosztáthoz. Így nincs szükség arra, hogy az átalakított, korszerűsített rendszer kezeléséhez tanfolyamot kelljen végeznie a Megrendelőnknek.

Fűtéskorszerűsítés, fűtéskiépítés, hogy valóban spóroljon az új kazán!

 

Csak néhány példa, amiért érdemes korszerűsíttetni a régi vascsöves rendszerét:

SolarModules Kft. http://solarmodules.huSolarModules Kft. http://solarmodules.huSolarModules Kft. http://solarmodules.huSolarModules Kft. http://solarmodules.hutöbb kép>>>

Mindez az éves rendszeres "átmosás" mellett....

Találkozunk „furcsán” telepített, illetve bekötött kazánokkal is:

SolarModules Kft. http://solarmodules.hu stb…

És ezért az „elégedett fűtésszerelők” még pénzt is kérnek!

De térjünk vissza a folyamatra

Folyamat:

Ügyfelünk megkeresése után egy előre egyeztetett időpontban, helyszíni bejárást végzünk. Ekkor feltérképezzük a jelenlegi formában működő rendszer hőtermelő (kazán), illetve hőleadó (radiátorok, padlófűtés, stb.) berendezéseit és ezek működési, kapcsolási elvét. A helyszínen átbeszéljük a Megrendelőnk igényeit, kívánságait, illetve a korszerűsítés mértékét, lehetőségét. Minden esetben segítünk abban, hogy meddig érdemes „elmenni” egy beruházásnál. Egy fűtéskorszerűsítés befektetés. Egy befektetésnek meg kell térülnie. Fontosnak tartjuk, hogy a munkálatokra fordított pénz, minden esetben fedezze azt az értéket, amit a Megrendelő a korszerűsített rendszertől kap.


SolarModules Kft. http://solarmodules.huA helyszínen begyűjtött adatok alapján elkezdődik a papírmunka. Megrajzoljuk a jelenleg kiépített rendszert, majd precíz számítások alapján elkezdjük az átalakítását, korszerűsítését. Természetesen, mindezt még csak papíron. Elkezdjük beilleszteni az elengedhetetlenül szükséges elemeket, majd a megbeszélt határokon belül a lehető legtökéletesebbre finomítjuk az újonnan létrehozott fűtést.

Elkészül egy korszerűsített vázlat, mely tartalmaz minden szükséges, illetve megengedett átalakítást. Mindezt oly módon, hogy az adott helyszínre van szabva. Nincs két egyforma ház, nincs két egyforma rendszer és nincs két egyforma Ügyfél. Más ház, más rendszer és mindig mások a kívánságok. De ez így van rendjén. Ezért vagyunk mi, hogy a végén minden házban, minden rendszer úgy működjön, ahogy azt a Megrendelőnk megálmodta.

SolarModules Kft. http://solarmodules.hu

 

SolarModules Kft. http://solarmodules.huAmikor már papíron „működik” a korszerűsített fűtési rendszer, elkészítjük a konkrét árajánlatot. Az árajánlatot személyesen, vagy e-mailben kézbesítjük. Ez megint a Megrendelő kívánsága szerint alakul. Fontosnak tartjuk, hogy az árajánlatban szereplő végösszeg, valóban végösszeg legyen. Nem fordulhat elő, hogy a Megrendelőnek a végelszámolásnál nagyobb összegről nyújtjuk be a számlát, mint ami a végleges árajánlatban szerepel. Természetesen a kivitelezés közben megváltozott igények a Megrendelő részéről, illetve a pluszban kért átalakítások (evés közben jön meg az étvágy) mind új megbeszélés tárgyát képezik. Ezekről minden esetben új ajánlat készül.


SolarModules Kft. http://solarmodules.hu

 

A végleges árajánlat kézbesítését, valamint a Megrendelő pozitív döntését követően megbeszéljük a kivitelezés időpontját.

 

 

 

Fontos, hogy a kivitelezés, a Megrendelő és családja részére ne okozzon különösebb „traumát”. Nem rombolni megyünk és rendetlenséget, koszt csinálni egy családi házhoz, családhoz, hanem építeni.

SolarModules Kft. http://solarmodules.hu

Kollégáim mindamellett, hogy kiválóan értik a szakmájukat, ápoltak, illemtudóak, vigyáznak a berendezési tárgyakra és a tisztaságra. A „fúrás-faragás” ugyan elengedhetetlen ilyen munkálatok során, de lehet azt úgy is végezni, mintha az ember otthon a saját házában csinálná. Ügyelve a részletekre. A munka megkezdését követően igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt és a legnagyobb körültekintéssel végezni és levonulni. Egy faelgázosító, vagy egy vegyestüzelésű kazán beépítése a szükséges puffer tartállyal, komplett rendszerbeillesztéssel, begyújtással, próbaüzemmel 4-5 munkanap.

SolarModules Kft. http://solarmodules.hu


Előzetes árajánlatot itt kérhet. Vagy hívjon a 06-20/ 771-4335 telefonszámon.

 

vissza a lap tetejére >>>

tovább a referenciák oldalra >>>

93% intuitív analízis

 

Solar Modules Kft. A "Megújuló épületgépész" Napkollektor Napelem Korszerű fűtés Épületgépészet

1063 Budapest, Szinyei Merse u. 10. +3620 771 4335 e-mail http://solarmodules.hu

Termékek-szolgáltatások ↓
Hőtérkép készítése ↓

solarmodules.hu

Napkollektorok ↓

solarmodules.hu

Napkollektor árnyékolás ↓

Árnyékoló ponyva ↓

solarmodules.hu

Ha tetszett, megosztható:

 

facebook.com/solarmodules

_________ . _________